Huur aanbod onzelfstandige woonruimte

Hier vindt u het aanbod onzelfstandig wonen. Een onzelfstandige woonruimte is een woning welke je kunt delen met een of meer huisgenoten. Wij zijn altijd op zoek naar woningen met een energielabel A of B voor duurzaam wonen en woningen die een comfortabel leefgenot bieden.
TIJDELIJK KUNT U GRATIS EEN INLOG ACCOUNT AANMAKEN


Patio Villa Vijfhuizen

Patio Villa in Vijfhuizen voor drie personen. 3 privé kamers met ieder hun eigen karakter en zeer betaalbaar. De algemene ruimte bestaat o.a. uit een keuken, toilet, eet gedeelte en een badkamer en kleine loft. Evt zijn er meubels. Klik hier voor meer informatie!.


Boerderij Noordeinde

Prachtige boerderij in Noordeinde met ruimte voor 5 personen. Dit object is alleen als B&B te huur. Ouderwets slapen op de boerderij kunt u boeken via de website, klik verder voor meer informatie en prijzen. Klik hier voor meer informatie!


Hoekhuis Boetersweg

Hoekhuis Boetersweg is een ruime woning met mooie kamers. De gezamenlijke ruimte bestaat uit een voortuin en een grote achtertuin, een ruime huiskamer en eetkeuken met vaatwasser en oven. Voor meer info over afmetingen, beschikbaarheid, lokatie en prijzen klik verder voor detail informatie. Klik hier voor meer informatie!